\require{AMSmath} Bewijs van de som- en verschilformules Hoe kan ik de som- en verschilformules bewijzen?bv: sin ($\alpha$+$\beta$)= sin $\alpha$.cos$\beta$ + cos$\alpha$.sin$\beta$)Alvast bedanktMet vriendelijke groetjes... Tamara 3de graad ASO - vrijdag 21 oktober 2005 Antwoord Met Afleiden van de somregel van sinus of De stelling van Ptolemaeus - Som- en verschilformule zou je toch een eind moeten kunnen komen... WvR zaterdag 22 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de som- en verschilformules bewijzen?bv: sin ($\alpha$+$\beta$)= sin $\alpha$.cos$\beta$ + cos$\alpha$.sin$\beta$)Alvast bedanktMet vriendelijke groetjes... Tamara 3de graad ASO - vrijdag 21 oktober 2005
Tamara 3de graad ASO - vrijdag 21 oktober 2005
Met Afleiden van de somregel van sinus of De stelling van Ptolemaeus - Som- en verschilformule zou je toch een eind moeten kunnen komen... WvR zaterdag 22 oktober 2005
WvR zaterdag 22 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq