\require{AMSmath} Tangens Weet zelfs niet hoe beginnen Bewijzen, met de verdubbelingsformules kom ik heel wat anders uit..tan2x.tan 2x= tan2x-2tanx Kelly 3de graad ASO - donderdag 20 oktober 2005 Antwoord M.b.v. Re: Verdubbelingsformules kun je afleiden dat:tan(2x)=2tan(x)/(1-tan2(x))...en als je dat nu eens invult... hk donderdag 20 oktober 2005 Re: Tangens ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Weet zelfs niet hoe beginnen Bewijzen, met de verdubbelingsformules kom ik heel wat anders uit..tan2x.tan 2x= tan2x-2tanx Kelly 3de graad ASO - donderdag 20 oktober 2005
Kelly 3de graad ASO - donderdag 20 oktober 2005
M.b.v. Re: Verdubbelingsformules kun je afleiden dat:tan(2x)=2tan(x)/(1-tan2(x))...en als je dat nu eens invult... hk donderdag 20 oktober 2005
hk donderdag 20 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq