\require{AMSmath} Differentiëren 3sin² x + cos x Hoe moet ik de volgende formule differentiëren? 3sin2 x + cos x Jos Student hbo - vrijdag 23 augustus 2002 Antwoord f(x)=3.sin2x + cosx = 3.(sinx)2+cosx Om deze functie te differentiëren, moet je gebruik maken van twee regels: kettingregel en de somregel. Kijk deze regels eventueel eens na in je boek. Verder is het van belang te weten dat sin2x hetzelfde betekent als (sinx)2 f'(x)=2.3.(sinx).[sinx]' - sinx = 6.sinx.cosx - sinx groeten, martijn mg vrijdag 23 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de volgende formule differentiëren? 3sin2 x + cos x Jos Student hbo - vrijdag 23 augustus 2002
Jos Student hbo - vrijdag 23 augustus 2002
f(x)=3.sin2x + cosx = 3.(sinx)2+cosx Om deze functie te differentiëren, moet je gebruik maken van twee regels: kettingregel en de somregel. Kijk deze regels eventueel eens na in je boek. Verder is het van belang te weten dat sin2x hetzelfde betekent als (sinx)2 f'(x)=2.3.(sinx).[sinx]' - sinx = 6.sinx.cosx - sinx groeten, martijn mg vrijdag 23 augustus 2002
mg vrijdag 23 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq