\require{AMSmath} Ongelijkheid met logaritme stap 1: 3logx-4 volgens antwoordenblad lossen ze dit zo op: stap 2. 3log x3log(1/81) stap 3. x(1/81) maar hoe komen ze bij stap 2. aan 1/81? Als het kan een gedetailleerde berekening van hoe ze er aan komen Mvg Stepha Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 augustus 2002 Antwoord Beste Stephan de logaritme notatie betekent eigenlijk het volgende: alog b = c als ac=b Als je dus -4 als een logaritme met basis 3 wilt schrijven krijg je het volgende -4 = 3log(3-4) en 3-4=....... Hopelijk is deze uitleg uitgebreid genoeg gm woensdag 21 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
stap 1: 3logx-4 volgens antwoordenblad lossen ze dit zo op: stap 2. 3log x3log(1/81) stap 3. x(1/81) maar hoe komen ze bij stap 2. aan 1/81? Als het kan een gedetailleerde berekening van hoe ze er aan komen Mvg Stepha Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 augustus 2002
Stepha Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 augustus 2002
Beste Stephan de logaritme notatie betekent eigenlijk het volgende: alog b = c als ac=b Als je dus -4 als een logaritme met basis 3 wilt schrijven krijg je het volgende -4 = 3log(3-4) en 3-4=....... Hopelijk is deze uitleg uitgebreid genoeg gm woensdag 21 augustus 2002
gm woensdag 21 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq