\require{AMSmath} Getalwaarde van een veelterm Hoe bereken ik het getalwaarde van een veelterm voor de gegeven waarde van de letters? bv.a3+ b3 voor a = -2 en b = -1 Ben Iets anders - woensdag 21 augustus 2002 Antwoord Dat lijkt me voornamelijk een kwestie van invullen, dus:(-2)3+(-1)3=-8+-1=-9 WvR woensdag 21 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik het getalwaarde van een veelterm voor de gegeven waarde van de letters? bv.a3+ b3 voor a = -2 en b = -1 Ben Iets anders - woensdag 21 augustus 2002
Ben Iets anders - woensdag 21 augustus 2002
Dat lijkt me voornamelijk een kwestie van invullen, dus:(-2)3+(-1)3=-8+-1=-9 WvR woensdag 21 augustus 2002
WvR woensdag 21 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq