\require{AMSmath} Nulpunt berekenen exact Hoe los je dit exact op?log(8-x)=0log(1/x)=0 Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 oktober 2005 Antwoord log(8-x)=0 betekent 8-x=100 en 100=1log(1/x)=0 betekent 1/x=1 enz..Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR maandag 10 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je dit exact op?log(8-x)=0log(1/x)=0 Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 oktober 2005
Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 oktober 2005
log(8-x)=0 betekent 8-x=100 en 100=1log(1/x)=0 betekent 1/x=1 enz..Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR maandag 10 oktober 2005
WvR maandag 10 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq