\require{AMSmath} Procenten berekenen x = een uitkomst y = onbekende % = percentage vb: 82 = y + 21% y = ?? Dehans Iets anders - dinsdag 20 augustus 2002 Antwoord +21% of 21% 'erbij' betekent vermenigvuldigen met 1,21 (zie onder). In het onderhavige geval: 1,21·y=82 enz.. Zie Rekenen met procenten WvR dinsdag 20 augustus 2002 Re: Procenten berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x = een uitkomst y = onbekende % = percentage vb: 82 = y + 21% y = ?? Dehans Iets anders - dinsdag 20 augustus 2002
Dehans Iets anders - dinsdag 20 augustus 2002
+21% of 21% 'erbij' betekent vermenigvuldigen met 1,21 (zie onder). In het onderhavige geval: 1,21·y=82 enz.. Zie Rekenen met procenten WvR dinsdag 20 augustus 2002
Zie Rekenen met procenten
WvR dinsdag 20 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq