\require{AMSmath} Nulpunt van een eerstegraads functie Weet er soms iemand hoe je het nulpunt van een functie als f(x)=ax+b moet berekenen? Ik heb er geen flauw benul van. elke Iets anders - dinsdag 20 augustus 2002 Antwoord Als f(x) = ax+b en je moet het nulpunt berekenen,dan stel je de functie gelijk aan nulDus:ax+b = 0ax=-bx = -b/aHet nulpunt ligt dus bij x= -b/a MMT dinsdag 20 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Weet er soms iemand hoe je het nulpunt van een functie als f(x)=ax+b moet berekenen? Ik heb er geen flauw benul van. elke Iets anders - dinsdag 20 augustus 2002
elke Iets anders - dinsdag 20 augustus 2002
Als f(x) = ax+b en je moet het nulpunt berekenen,dan stel je de functie gelijk aan nulDus:ax+b = 0ax=-bx = -b/aHet nulpunt ligt dus bij x= -b/a MMT dinsdag 20 augustus 2002
MMT dinsdag 20 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq