\require{AMSmath} Bepaalde integralen Hoi, gevraagd is: bereken de waarde van t waarvoor geldt: 1òt (1/Öx) dx = 6 Zelf had ik gedacht om met {F(x)}tss a en b = F(b)-F(a) te werken, graag nog een beetje hulp? grtz Ann 3de graad ASO - woensdag 5 oktober 2005 Antwoord Een primitieve (onbepalde integraal) van 1/Öx is 2Öx. Dus 1òt1/Öxdx=[2Öx]1t=2Öt-2. Vervolgens gelijk stellen aan 6 en oplossen. hk woensdag 5 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, gevraagd is: bereken de waarde van t waarvoor geldt: 1òt (1/Öx) dx = 6 Zelf had ik gedacht om met {F(x)}tss a en b = F(b)-F(a) te werken, graag nog een beetje hulp? grtz Ann 3de graad ASO - woensdag 5 oktober 2005
Ann 3de graad ASO - woensdag 5 oktober 2005
Een primitieve (onbepalde integraal) van 1/Öx is 2Öx. Dus 1òt1/Öxdx=[2Öx]1t=2Öt-2. Vervolgens gelijk stellen aan 6 en oplossen. hk woensdag 5 oktober 2005
hk woensdag 5 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq