\require{AMSmath} Machtsverheffing in R (1/8a3)x (1/4a2)= ? andi 2de graad ASO - woensdag 17 oktober 2001 Antwoord Er van uitgaande dat je dit bedoelt: (1/8·a3)·(1/4·a2)= 1/8·a3·1/4·a2= 1/8·1/4·a3·a2= 1/32·a5 WvR woensdag 17 oktober 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(1/8a3)x (1/4a2)= ? andi 2de graad ASO - woensdag 17 oktober 2001
andi 2de graad ASO - woensdag 17 oktober 2001
Er van uitgaande dat je dit bedoelt: (1/8·a3)·(1/4·a2)= 1/8·a3·1/4·a2= 1/8·1/4·a3·a2= 1/32·a5 WvR woensdag 17 oktober 2001
WvR woensdag 17 oktober 2001
©2001-2024 WisFaq