\require{AMSmath} Differentiëren f(x)=10x Hoe differentieer ik een functie als:f(x)=10x Jos Student hbo - maandag 19 augustus 2002 Antwoord Voor het differentieren van machtsfuncties geldt deze regel:f(x) = axf'(x) = ax · ln adus in jouw geval is de afgeleide gelijk aan 10x · ln 10Succes verder. Zie 7. Exponentiële functies MMT maandag 19 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe differentieer ik een functie als:f(x)=10x Jos Student hbo - maandag 19 augustus 2002
Jos Student hbo - maandag 19 augustus 2002
Voor het differentieren van machtsfuncties geldt deze regel:f(x) = axf'(x) = ax · ln adus in jouw geval is de afgeleide gelijk aan 10x · ln 10Succes verder. Zie 7. Exponentiële functies MMT maandag 19 augustus 2002
Zie 7. Exponentiële functies
MMT maandag 19 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq