\require{AMSmath} Welk rationaal getal staat voor volgende vorm welk rationaal getal staat voor volgende vorm (3.6444...-3.6)/(0.08333...) bart e Overige TSO-BSO - zaterdag 24 september 2005 Antwoord vermenigvuldig teller en noemer met 100 en je krijgt: (364.444..-360)/8.3333=4.444.../8.333..=(44/9)/(81/3) Dan nog even verder uitwerken.... hk zaterdag 24 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
welk rationaal getal staat voor volgende vorm (3.6444...-3.6)/(0.08333...) bart e Overige TSO-BSO - zaterdag 24 september 2005
bart e Overige TSO-BSO - zaterdag 24 september 2005
vermenigvuldig teller en noemer met 100 en je krijgt: (364.444..-360)/8.3333=4.444.../8.333..=(44/9)/(81/3) Dan nog even verder uitwerken.... hk zaterdag 24 september 2005
hk zaterdag 24 september 2005
©2001-2024 WisFaq