\require{AMSmath} Goniometrische vergelijkingen beste meneer/mevrouw Kun u mij misschien helpen met het oplossen van de volgende goniometrische problemen? cos(2x-p)=-0.5 sinx*cosx=0 Alvast ontzettend bedankt voor de hulp groetjes Greetje Greetj Student hbo - zaterdag 24 september 2005 Antwoord cos(2x-p)=-0.5 2x-p=2/3p+2kp of 2x-p=-2/3p+2kp 2x=5/3p+2kp of 2x=1/3p+2kp x=5/6p+kp of x=1/6p+kp Uit sin(x)*cos(x)=0 volgt: sin(x)=0 of cos(x)=0....... hk zaterdag 24 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
beste meneer/mevrouw Kun u mij misschien helpen met het oplossen van de volgende goniometrische problemen? cos(2x-p)=-0.5 sinx*cosx=0 Alvast ontzettend bedankt voor de hulp groetjes Greetje Greetj Student hbo - zaterdag 24 september 2005
Greetj Student hbo - zaterdag 24 september 2005
cos(2x-p)=-0.5 2x-p=2/3p+2kp of 2x-p=-2/3p+2kp 2x=5/3p+2kp of 2x=1/3p+2kp x=5/6p+kp of x=1/6p+kp Uit sin(x)*cos(x)=0 volgt: sin(x)=0 of cos(x)=0....... hk zaterdag 24 september 2005
hk zaterdag 24 september 2005
©2001-2024 WisFaq