\require{AMSmath} 3e graads vergelijking hoe los ik de volgende vergelijking op: x3-4x2+4x=0 lisa Student hbo - donderdag 15 september 2005 Antwoord x3-4x2+4x=x(x2-4x+4) en dan zal het hoop ik wel lukken? hk donderdag 15 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los ik de volgende vergelijking op: x3-4x2+4x=0 lisa Student hbo - donderdag 15 september 2005
lisa Student hbo - donderdag 15 september 2005
x3-4x2+4x=x(x2-4x+4) en dan zal het hoop ik wel lukken? hk donderdag 15 september 2005
hk donderdag 15 september 2005
©2001-2024 WisFaq