\require{AMSmath} 4de machts vergelijking oplossen hoe los ik de volgende vergelijking op: 4x^4-4x3-8x2=0 ? lisa Student hbo - donderdag 15 september 2005 Antwoord 4x4-4x3-8x2=4x2(x2-x-2) en dan zal het hoop ik wel lukken? hk donderdag 15 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los ik de volgende vergelijking op: 4x^4-4x3-8x2=0 ? lisa Student hbo - donderdag 15 september 2005
lisa Student hbo - donderdag 15 september 2005
4x4-4x3-8x2=4x2(x2-x-2) en dan zal het hoop ik wel lukken? hk donderdag 15 september 2005
hk donderdag 15 september 2005
©2001-2024 WisFaq