\require{AMSmath} Haakjes wegwerken In welke termen kan ik (x-a)4 uitwerken? jonata 3de graad ASO - donderdag 15 september 2005 Antwoord Dit heeft alles te maken met de driehoek van Pascal en het binomium van Newton:(x-a)2=x2-2xa+a2(x-a)3=x3-3x2a+3xa2-a3(x-a)4= x4-4x3a+6x2a2-4xa3+a4enzZie:Wat is het verband tussen de driehoek van Pascal en het binomium van Newton?vr groet pl donderdag 15 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In welke termen kan ik (x-a)4 uitwerken? jonata 3de graad ASO - donderdag 15 september 2005
jonata 3de graad ASO - donderdag 15 september 2005
Dit heeft alles te maken met de driehoek van Pascal en het binomium van Newton:(x-a)2=x2-2xa+a2(x-a)3=x3-3x2a+3xa2-a3(x-a)4= x4-4x3a+6x2a2-4xa3+a4enzZie:Wat is het verband tussen de driehoek van Pascal en het binomium van Newton?vr groet pl donderdag 15 september 2005
pl donderdag 15 september 2005
©2001-2024 WisFaq