Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 40277 

Re: Regel voor integreren

Hallo,
X en Y zijn willekeurige constantes waar alleen geldt dat xy. misschien had ik andere letters moeten kiezen.
Zowieso heb ik ook een foutje gemaakt, het moet zijn:
ò(van 0 tot s) x dz ò(0 tot t) y dz met st.
Ik hoop dat dit het beter toeligt!

caroli
Student hbo - donderdag 15 september 2005

Antwoord

dag Caroline,

OK, dus x en y zijn constant.
Dan is het ook nog niet waar.
Je kunt beide integralen uitrekenen.
Uit de linkerintegraal komt x·s
Uit de rechterintegraal komt y·t
Kies nu bijvoorbeeld x=-2, y = -1, s=1 en t=10.
groet,

Anneke
donderdag 15 september 2005

 Re: Re: Regel voor integreren 

©2001-2024 WisFaq