\require{AMSmath} Toepassen van de abc-formule Hoiik heb een klein probleem kunnen jullie me helpen aub?ik kan niet verder als dit.(x2+3)2-6(x2+3)-4=0D=b2-4ac ik ken die formules maar kan niet verder omdat ik niet wat B is en a ?kunnen jullie me helpen dank je. Vahab 3de graad ASO - maandag 12 september 2005 Antwoord Hallo,Die formule kan je enkel toepassen op een tweedegraadsvergeljking van de vorm ax2 + bx + c = 0.Stel in jouw vergelijking (x2+3) = y en je krijgt: y2 -6y -4 =0Pas hierop de formule toe en substitueer daarna terug naar x2+3.mvg,Tom td maandag 12 september 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoiik heb een klein probleem kunnen jullie me helpen aub?ik kan niet verder als dit.(x2+3)2-6(x2+3)-4=0D=b2-4ac ik ken die formules maar kan niet verder omdat ik niet wat B is en a ?kunnen jullie me helpen dank je. Vahab 3de graad ASO - maandag 12 september 2005
Vahab 3de graad ASO - maandag 12 september 2005
Hallo,Die formule kan je enkel toepassen op een tweedegraadsvergeljking van de vorm ax2 + bx + c = 0.Stel in jouw vergelijking (x2+3) = y en je krijgt: y2 -6y -4 =0Pas hierop de formule toe en substitueer daarna terug naar x2+3.mvg,Tom td maandag 12 september 2005
td maandag 12 september 2005
©2001-2024 WisFaq