\require{AMSmath} Hoe los ik dit op? mijn opgave is 3x+8=3 en mijn uitkomst moet er zo uitzien V= { } hoe moet ik daar aan beginnen?? stepha Overige TSO-BSO - zaterdag 20 augustus 2005 Antwoord Gewoon 3x+8=3 oplossen:3x=-5x=-5/3Dus V={-5/3} hk zaterdag 20 augustus 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
mijn opgave is 3x+8=3 en mijn uitkomst moet er zo uitzien V= { } hoe moet ik daar aan beginnen?? stepha Overige TSO-BSO - zaterdag 20 augustus 2005
stepha Overige TSO-BSO - zaterdag 20 augustus 2005
Gewoon 3x+8=3 oplossen:3x=-5x=-5/3Dus V={-5/3} hk zaterdag 20 augustus 2005
hk zaterdag 20 augustus 2005
©2001-2024 WisFaq