\require{AMSmath} Natuurlijke logaritme Als ln(e^(p*i)) gelijk is aan p*i dan zou je verwachten dat ln(e^(2*p*i) gelijk is aan 2*p*i MAAR e^(p*i) = -1 Ûe^(2*p*i) = 1 Ûln(e^(2*p*i) = ln(1) Û2*p*i*ln(e) = ln(1) Û2*p*i = 0 Wat klopt er hier niet aan niels 3de graad ASO - maandag 1 augustus 2005 Antwoord Niels, Is niet ln(e^(2pi)=ln(e)? Groetend, kn dinsdag 2 augustus 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ln(e^(p*i)) gelijk is aan p*i dan zou je verwachten dat ln(e^(2*p*i) gelijk is aan 2*p*i MAAR e^(p*i) = -1 Ûe^(2*p*i) = 1 Ûln(e^(2*p*i) = ln(1) Û2*p*i*ln(e) = ln(1) Û2*p*i = 0 Wat klopt er hier niet aan niels 3de graad ASO - maandag 1 augustus 2005
niels 3de graad ASO - maandag 1 augustus 2005
Niels, Is niet ln(e^(2pi)=ln(e)? Groetend, kn dinsdag 2 augustus 2005
kn dinsdag 2 augustus 2005
©2001-2024 WisFaq