\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 39747 Re: Coordinaten snijpunt bedankt. En als y=-x dan gaat het hetzelfde, alleen dan wordt het sin(t)=-sin(t-,5p)? jw janwil Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2005 Antwoord hk maandag 18 juli 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bedankt. En als y=-x dan gaat het hetzelfde, alleen dan wordt het sin(t)=-sin(t-,5p)? jw janwil Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2005
janwil Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2005
hk maandag 18 juli 2005
©2001-2024 WisFaq