\require{AMSmath} Twee manieren, maar welke is goed? de functie f(x) = Ö(2x) kan ik op 2 manieren differentieren:f(x) = Ö(2) . Ö(x)f'(x) = 1/2Ö(2) . x1/2of met de kettingregel:f'(x) = 1/2 (2x)-1/2 . 2f'(x) = 1/(2Ö(2x))ik zie niet in hoe deze 2 oplossingen hezelfde zijn( zou wel moeten toch? )wat mis ik?? Tim Student universiteit - maandag 11 juli 2005 Antwoord Bij beide ga je een beetje de fout in. Wat dacht je hier van:..en inderdaad: er komt hetzelfde uit. WvR dinsdag 12 juli 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de functie f(x) = Ö(2x) kan ik op 2 manieren differentieren:f(x) = Ö(2) . Ö(x)f'(x) = 1/2Ö(2) . x1/2of met de kettingregel:f'(x) = 1/2 (2x)-1/2 . 2f'(x) = 1/(2Ö(2x))ik zie niet in hoe deze 2 oplossingen hezelfde zijn( zou wel moeten toch? )wat mis ik?? Tim Student universiteit - maandag 11 juli 2005
Tim Student universiteit - maandag 11 juli 2005
Bij beide ga je een beetje de fout in. Wat dacht je hier van:..en inderdaad: er komt hetzelfde uit. WvR dinsdag 12 juli 2005
WvR dinsdag 12 juli 2005
©2001-2024 WisFaq