\require{AMSmath} Logaritme Hoe kom je van ½Log x naar -2log xwelke regel is hier toegepast? Peter Student hbo - woensdag 7 augustus 2002 Antwoord ½log x = b betekent:x=½bHiervoor kan je ook schrijven:x=2-bAls logaritme:2log x = -b-2log x = bWe zien:½log x = -2log xOp Rekenregels machten en logaritmen staan de rekenregels.L2.½log x = log x / log ½ = log x / -log 2 = - log x /log 2 = -2log x WvR woensdag 7 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kom je van ½Log x naar -2log xwelke regel is hier toegepast? Peter Student hbo - woensdag 7 augustus 2002
Peter Student hbo - woensdag 7 augustus 2002
½log x = b betekent:x=½bHiervoor kan je ook schrijven:x=2-bAls logaritme:2log x = -b-2log x = bWe zien:½log x = -2log xOp Rekenregels machten en logaritmen staan de rekenregels.L2.½log x = log x / log ½ = log x / -log 2 = - log x /log 2 = -2log x WvR woensdag 7 augustus 2002
WvR woensdag 7 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq