\require{AMSmath} Kwadratische vergelijking hoe reken ik deze kwadratische vergelijking uit? Ergens doe ik iets fout.2m2+7=m2+3m anno Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 juli 2005 Antwoord Ik zie geen fouten...Maar is het niet zoiets als:2m2+7=m2+3mm2-3m+7=0Ontbinden? Gaat niet...ABC-formule?D=(-3)2-40, dus geen oplossing...Zie 2. Tweedegraads vergelijkingen oplossen WvR zondag 3 juli 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe reken ik deze kwadratische vergelijking uit? Ergens doe ik iets fout.2m2+7=m2+3m anno Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 juli 2005
anno Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 juli 2005
Ik zie geen fouten...Maar is het niet zoiets als:2m2+7=m2+3mm2-3m+7=0Ontbinden? Gaat niet...ABC-formule?D=(-3)2-40, dus geen oplossing...Zie 2. Tweedegraads vergelijkingen oplossen WvR zondag 3 juli 2005
WvR zondag 3 juli 2005
©2001-2024 WisFaq