\require{AMSmath} Omzetten van een formule hallo wisfaq, Kunnen jullie voordoen hoe ik de volgende formule drie keer kan omzetten (steeds een andere grootheid voor het = teken): c = ((ÖI)· (G/T)) / 2 alvast bedankt! patric Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 juni 2005 Antwoord Hallo, Het was handiger geweest als je even aangaf wat precies het probleem is of wat je al geprobeerd had, maar ik zal je wat verder helpen. Omvormen naar g: c = (Öi)*(g/t)/2 2c = (Öi)*(g/t) 2tc = (Öi)*g 2tc/(Öi) = g Omvormen naar t is niet veel moeilijker, probeer dat even zelf. Voor het omvormen naar i zonder je eerst de Öi af, daarna kwadrateer je beide leden. mvg, Tom td woensdag 29 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo wisfaq, Kunnen jullie voordoen hoe ik de volgende formule drie keer kan omzetten (steeds een andere grootheid voor het = teken): c = ((ÖI)· (G/T)) / 2 alvast bedankt! patric Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 juni 2005
patric Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 juni 2005
Hallo, Het was handiger geweest als je even aangaf wat precies het probleem is of wat je al geprobeerd had, maar ik zal je wat verder helpen. Omvormen naar g: c = (Öi)*(g/t)/2 2c = (Öi)*(g/t) 2tc = (Öi)*g 2tc/(Öi) = g Omvormen naar t is niet veel moeilijker, probeer dat even zelf. Voor het omvormen naar i zonder je eerst de Öi af, daarna kwadrateer je beide leden. mvg, Tom td woensdag 29 juni 2005
td woensdag 29 juni 2005
©2001-2024 WisFaq