\require{AMSmath} Maak de noemer wortelvrij Hallo, Gegeven: 3+2Ö3 / (2+Ö3) = (3+2Ö3)2 / (2+Ö3)*(3+2Ö3) = 9 + 12Ö3 + 12 / 6 + 4Ö3 + 3Ö3 +6 = 21 + 12Ö3 / 12 + 7Ö3) Verder raak ik niet meer. Ik zit dus nog steeds met een wortel in de noemer Nichol 3de graad ASO - maandag 27 juni 2005 Antwoord Nicholas, (2+Ö3)(2-Ö3)=4-(Ö3)2=1. Wellicht lukt het hiermee.... Groetend, kn maandag 27 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Gegeven: 3+2Ö3 / (2+Ö3) = (3+2Ö3)2 / (2+Ö3)*(3+2Ö3) = 9 + 12Ö3 + 12 / 6 + 4Ö3 + 3Ö3 +6 = 21 + 12Ö3 / 12 + 7Ö3) Verder raak ik niet meer. Ik zit dus nog steeds met een wortel in de noemer Nichol 3de graad ASO - maandag 27 juni 2005
Nichol 3de graad ASO - maandag 27 juni 2005
Nicholas, (2+Ö3)(2-Ö3)=4-(Ö3)2=1. Wellicht lukt het hiermee.... Groetend, kn maandag 27 juni 2005
kn maandag 27 juni 2005
©2001-2024 WisFaq