\require{AMSmath} Oefening Bereken: òcosxdx/sin3x Is deze stap correct? òcosxdx / sin3x = ò1/sin2xdx + òcosx/sinxdx Ik heb er toch mijn twijfels over. Nichol 3de graad ASO - maandag 27 juni 2005 Antwoord Beste Nicholas, Wat je in die stap doet lijkt me niet te kloppen, maar probeer eens volgende substitutie: stel y = sin(x) = dy = cos(x)dx De integraal wordt dan: òy-3 dy Lukt dat zo? mvg, Tom td maandag 27 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken: òcosxdx/sin3x Is deze stap correct? òcosxdx / sin3x = ò1/sin2xdx + òcosx/sinxdx Ik heb er toch mijn twijfels over. Nichol 3de graad ASO - maandag 27 juni 2005
Nichol 3de graad ASO - maandag 27 juni 2005
Beste Nicholas, Wat je in die stap doet lijkt me niet te kloppen, maar probeer eens volgende substitutie: stel y = sin(x) = dy = cos(x)dx De integraal wordt dan: òy-3 dy Lukt dat zo? mvg, Tom td maandag 27 juni 2005
td maandag 27 juni 2005
©2001-2024 WisFaq