\require{AMSmath} Oplossen van een vergelijking wij weten niet hoe we: 3,5n + (5n/3) +2 = 10nn=?dit lukt ons nietkunt u ons helpenalvast bedankt jaron Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 juni 2005 Antwoord 3,5n + 5n/3 + 2 = 10nWerk de breuken weg! Dat kan bijvoorbeeld door vermenigvuldigen met 6:21n+10n+12=60nNeem gelijksoortige termen samen:31n+12=60n29n=12n=12/29 WvR zondag 26 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wij weten niet hoe we: 3,5n + (5n/3) +2 = 10nn=?dit lukt ons nietkunt u ons helpenalvast bedankt jaron Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 juni 2005
jaron Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 juni 2005
3,5n + 5n/3 + 2 = 10nWerk de breuken weg! Dat kan bijvoorbeeld door vermenigvuldigen met 6:21n+10n+12=60nNeem gelijksoortige termen samen:31n+12=60n29n=12n=12/29 WvR zondag 26 juni 2005
WvR zondag 26 juni 2005
©2001-2024 WisFaq