\require{AMSmath} Afgeleiden Hallo, ik zit met een vraagje: Bereken f(x) indien f'(x) =cos(3x) +x2 + 16/(16+9x2) en f(p/3) = p/81 Dank bij voorbaat Nico 3de graad ASO - zondag 26 juni 2005 Antwoord Bepaal eerst de primitieven van f'(x)=cos(3x) +x2 + 16/(16+9x2). Let wel met die +c erin. Bepaal dan c door het invullen van de gegeven waarde van f(p/3) hk zondag 26 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik zit met een vraagje: Bereken f(x) indien f'(x) =cos(3x) +x2 + 16/(16+9x2) en f(p/3) = p/81 Dank bij voorbaat Nico 3de graad ASO - zondag 26 juni 2005
Nico 3de graad ASO - zondag 26 juni 2005
Bepaal eerst de primitieven van f'(x)=cos(3x) +x2 + 16/(16+9x2). Let wel met die +c erin. Bepaal dan c door het invullen van de gegeven waarde van f(p/3) hk zondag 26 juni 2005
hk zondag 26 juni 2005
©2001-2024 WisFaq