Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Schrijven als macht van 2

Hoi,

Ik zit hier mijn wiskunde te leren maar zit met een probleem. Het lukt met niet om machten van 2 te schrijven.
Voorbeeld: 3Ö32. Dan kom je op 2· en verder kom ik niet.
Kunnen jullie me helpen

Mark

Mark
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 juni 2005

Antwoord

Beste Mark,

3Öx = x1/3
32 = 25
(xa)b = xab

Lukt het hiermee?

mvg,
Tom

Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen

td
dinsdag 21 juni 2005

©2001-2024 WisFaq