\require{AMSmath} Hoe los ik `t volgende stelsel op? Hoe los ik 't volgende stelsel op?3x+3y=3x+y=9Ik weet dat de uitkomst (1,8) is, maar hoe kom ik eraan? Robrec 3de graad ASO - maandag 13 juni 2005 Antwoord Noem u=3Öx en v=3Öy. Je krijgt dan het stelsel: u+v=3 u3+v3=9 Probeer je het nu zelf verder? hk maandag 13 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik 't volgende stelsel op?3x+3y=3x+y=9Ik weet dat de uitkomst (1,8) is, maar hoe kom ik eraan? Robrec 3de graad ASO - maandag 13 juni 2005
Robrec 3de graad ASO - maandag 13 juni 2005
Noem u=3Öx en v=3Öy. Je krijgt dan het stelsel: u+v=3 u3+v3=9 Probeer je het nu zelf verder? hk maandag 13 juni 2005
hk maandag 13 juni 2005
©2001-2024 WisFaq