\require{AMSmath} Functie met e differentieren Hoe differentieer je (met eventuele tussenstappen) -e-x?mvrgr, Dennis Student hbo - zondag 12 juni 2005 Antwoord f(x)=-e-xf'(x)=-e-x·-1=e-xEn die 'min' komt natuurlijk van de kettingregel!Zie Differentiëren WvR zondag 12 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe differentieer je (met eventuele tussenstappen) -e-x?mvrgr, Dennis Student hbo - zondag 12 juni 2005
Dennis Student hbo - zondag 12 juni 2005
f(x)=-e-xf'(x)=-e-x·-1=e-xEn die 'min' komt natuurlijk van de kettingregel!Zie Differentiëren WvR zondag 12 juni 2005
WvR zondag 12 juni 2005
©2001-2024 WisFaq