\require{AMSmath} Integreren van een breuk en het getal e Ik zou graag de uitwerking en antwoorden willen zien van de volgende integralenòe^-x enòdy/1-y Dennis Student hbo - zaterdag 11 juni 2005 Antwoord Beste Dennis,òe-x dx = -òe-x d(-x) = -e-x + Còdy/(1-y) = -òd(1-y)/(1-y) = -ln|1-y| + Cmvg,Tom td zaterdag 11 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zou graag de uitwerking en antwoorden willen zien van de volgende integralenòe^-x enòdy/1-y Dennis Student hbo - zaterdag 11 juni 2005
Dennis Student hbo - zaterdag 11 juni 2005
Beste Dennis,òe-x dx = -òe-x d(-x) = -e-x + Còdy/(1-y) = -òd(1-y)/(1-y) = -ln|1-y| + Cmvg,Tom td zaterdag 11 juni 2005
td zaterdag 11 juni 2005
©2001-2024 WisFaq