\require{AMSmath} Formule omschrijven Ik heb een formule die ik moet omschrijven:b = m · Ö(1-(v2/c2))Het lijk wel makkelijk maar toch weet ik niet hoe ik het moet omschrijven.. Ik wou dus weten of hoe ik weet wat:m=v2=c2=Alvast bedankt Haans Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 juni 2005 Antwoord WvR zaterdag 11 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een formule die ik moet omschrijven:b = m · Ö(1-(v2/c2))Het lijk wel makkelijk maar toch weet ik niet hoe ik het moet omschrijven.. Ik wou dus weten of hoe ik weet wat:m=v2=c2=Alvast bedankt Haans Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 juni 2005
Haans Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 juni 2005
WvR zaterdag 11 juni 2005
©2001-2024 WisFaq