\require{AMSmath} Vereenvoudigen functievoorschrift na differentieren Ik heb deze vergelijking:g(t)= (ln t + 2)2/ln tg'(t)= ln t * 2 * (ln t + 2)2 * (1/(t+2)) - (ln t + 2)2 * 1/t /ln2 tDifferentiëer ik zo goed? Zo ja, hoe kan ik hem dan makkelijker opschrijven? Pastor Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 7 juni 2005 Antwoord Ik denk dat het handiger is om eerst het functievoorschrift te vereenvoudigen voordat je gaat differentieren:Lijkt me wel zo handig... WvR dinsdag 7 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb deze vergelijking:g(t)= (ln t + 2)2/ln tg'(t)= ln t * 2 * (ln t + 2)2 * (1/(t+2)) - (ln t + 2)2 * 1/t /ln2 tDifferentiëer ik zo goed? Zo ja, hoe kan ik hem dan makkelijker opschrijven? Pastor Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 7 juni 2005
Pastor Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 7 juni 2005
Ik denk dat het handiger is om eerst het functievoorschrift te vereenvoudigen voordat je gaat differentieren:Lijkt me wel zo handig... WvR dinsdag 7 juni 2005
WvR dinsdag 7 juni 2005
©2001-2024 WisFaq