Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 17299 

Re: Rijen en reeksen

zou ik mogen weten wat de reden vann het delen door een kwadraat is ten tijde van t=0

harmke
Student hbo - dinsdag 7 juni 2005

Antwoord

Het startbedrag is op t=2 gegeven. Elke stap verder (t=3, t=4) betekent een vermenigvuldiging met factor 1,05768. Maar wanneer je nu van t=2 naar t=0 moet wat dan ?? .... gewoon het omgekeerde! ...... elke stap terug betekent delen door 1,05768.

Met vriendelijke groet
JaDeX

jadex
woensdag 8 juni 2005

©2001-2024 WisFaq