\require{AMSmath} Relatie tussen machten en logaritmen logaritmen hebben veel te maken met machten. zoals het verband tussen machten en wortels er als volgt uitzien:42=16 dus 2[WORTEL16]=4, kun je ook van de relatie tussen machten en logaritmen een verband als hiervoornoteren. geef dat verband weer. robbie Leerling mbo - dinsdag 31 mei 2005 Antwoord Uit 42=16 volgt ook 4log(16)=2 hk dinsdag 31 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
logaritmen hebben veel te maken met machten. zoals het verband tussen machten en wortels er als volgt uitzien:42=16 dus 2[WORTEL16]=4, kun je ook van de relatie tussen machten en logaritmen een verband als hiervoornoteren. geef dat verband weer. robbie Leerling mbo - dinsdag 31 mei 2005
robbie Leerling mbo - dinsdag 31 mei 2005
Uit 42=16 volgt ook 4log(16)=2 hk dinsdag 31 mei 2005
hk dinsdag 31 mei 2005
©2001-2024 WisFaq