\require{AMSmath} Niet differentieerbaar in een punt Zijn er functies die niet differentieerbaar zijn in een bepaald punt met x-coördinaat x=a? Anton Student hbo - donderdag 18 juli 2002 Antwoord Ja hoor... bijvoorbeeld f(x)=|x-a| is niet differentieerbaar in x=a. Zoiets? WvR donderdag 18 juli 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zijn er functies die niet differentieerbaar zijn in een bepaald punt met x-coördinaat x=a? Anton Student hbo - donderdag 18 juli 2002
Anton Student hbo - donderdag 18 juli 2002
Ja hoor... bijvoorbeeld f(x)=|x-a| is niet differentieerbaar in x=a. Zoiets? WvR donderdag 18 juli 2002
WvR donderdag 18 juli 2002
©2001-2024 WisFaq