\require{AMSmath} Kwadraat uitwerken Hallo, Ik moet de inhoud van een piramide uitrekenen, ik kom alleen even niet uit de laatste stap... I = Ö(625-50a+0.5a2) keer a2. Deze formule werken ze uit tot I = Ö(625a4-50a5+0.5a6 Dit snap ik niet... als je een kwadraat keer een kwadraat doet, kan je de machten toch gewoon optellen? Ik hoop dat jullie kunnen helpen :) Anke Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 28 mei 2005 Antwoord a2 · Ö(625-50a+0.5a2)= Ö(a4) · Ö(625-50a+0.5a2)= Ö(625a4-50a5+0.5a6) Zie Rekenen met wortels WvR zaterdag 28 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik moet de inhoud van een piramide uitrekenen, ik kom alleen even niet uit de laatste stap... I = Ö(625-50a+0.5a2) keer a2. Deze formule werken ze uit tot I = Ö(625a4-50a5+0.5a6 Dit snap ik niet... als je een kwadraat keer een kwadraat doet, kan je de machten toch gewoon optellen? Ik hoop dat jullie kunnen helpen :) Anke Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 28 mei 2005
Anke Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 28 mei 2005
a2 · Ö(625-50a+0.5a2)= Ö(a4) · Ö(625-50a+0.5a2)= Ö(625a4-50a5+0.5a6) Zie Rekenen met wortels WvR zaterdag 28 mei 2005
WvR zaterdag 28 mei 2005
©2001-2024 WisFaq