\require{AMSmath} Formule herleiden Ik heb het probleem met het isoleren van de r.Ik heb geen flauw idee hoe ik van t=2p(Ö(rv+m)/c) naarr=((t2c)/(4p2v))-m moet gaanWaar ik op uitkom is:r= ((t2c)/(4p2)-m)/v jurgen Leerling mbo - donderdag 26 mei 2005 Antwoord Dus ik denk dat het gegeven antwoord niet klopt. WvR donderdag 26 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb het probleem met het isoleren van de r.Ik heb geen flauw idee hoe ik van t=2p(Ö(rv+m)/c) naarr=((t2c)/(4p2v))-m moet gaanWaar ik op uitkom is:r= ((t2c)/(4p2)-m)/v jurgen Leerling mbo - donderdag 26 mei 2005
jurgen Leerling mbo - donderdag 26 mei 2005
Dus ik denk dat het gegeven antwoord niet klopt. WvR donderdag 26 mei 2005
WvR donderdag 26 mei 2005
©2001-2024 WisFaq