\require{AMSmath} Exponentiële functies Ik heb 2 vragen voor jullie fantastische site (!): 1. 9 staat in mijn antwoordenboek als 2/3. Maar 2/33 is niet 9. Wat is er fout gegaan? 2. Ik weet dat de oplossing van 3 · 9 -½ (als exponent)= 5 1 2/3 is. Maar hoe is dat gedaan? Alvast bedankt! Jesa Jesa Student hbo - zondag 14 juli 2002 Antwoord 9 = (32) = 32/3 (de exponent is dus 2/3) 9^(-0.5) = (32)^(-0.5) = 3-1 = 1/3 Het antwoord is dus 3.1/3 = 1 MBL zondag 14 juli 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb 2 vragen voor jullie fantastische site (!): 1. 9 staat in mijn antwoordenboek als 2/3. Maar 2/33 is niet 9. Wat is er fout gegaan? 2. Ik weet dat de oplossing van 3 · 9 -½ (als exponent)= 5 1 2/3 is. Maar hoe is dat gedaan? Alvast bedankt! Jesa Jesa Student hbo - zondag 14 juli 2002
Jesa Student hbo - zondag 14 juli 2002
9 = (32) = 32/3 (de exponent is dus 2/3) 9^(-0.5) = (32)^(-0.5) = 3-1 = 1/3 Het antwoord is dus 3.1/3 = 1 MBL zondag 14 juli 2002
MBL zondag 14 juli 2002
©2001-2024 WisFaq