\require{AMSmath} Colog hoe bereken je de colog van een getal vb 23.5 misschien enige uitleg omtrent hoe je een overstreept getal berekent mvg diego diego Ouder - woensdag 25 mei 2005 Antwoord Beste Diego, De cologaritme van een getal is gelijk aan de logaritme van het inverse (voor de vermenigvuldiging) van dat getal, dus: colog(x) º log(1/x) = log(x-1) = -log(x) mvg, Tom td woensdag 25 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bereken je de colog van een getal vb 23.5 misschien enige uitleg omtrent hoe je een overstreept getal berekent mvg diego diego Ouder - woensdag 25 mei 2005
diego Ouder - woensdag 25 mei 2005
Beste Diego, De cologaritme van een getal is gelijk aan de logaritme van het inverse (voor de vermenigvuldiging) van dat getal, dus: colog(x) º log(1/x) = log(x-1) = -log(x) mvg, Tom td woensdag 25 mei 2005
td woensdag 25 mei 2005
©2001-2024 WisFaq