\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 38247 Re: Differentiaalvergelijking Het moet idd dy/dx zijn, maar dat terzijde.Als uitkomst voor mijn homogene oplossing krijg ik: yh= ec * x = A * xWanneer ik vervolgens yp = uxinvul in de DV dan krijg ik uiteindelijk:u'x2 - ux = exVanaf dit punt kom ik er niet meer uit en vraag ik mezelf af of ik de opgave wel juist uitgewerkt heb. Bas Student universiteit - maandag 23 mei 2005 Antwoord dag Bas,Helaas is je homogene oplossing niet goed.Dat moet zijn:yh = C/x2Daarmee wordt je yp dus ook heel anders, en je zult zien dat het dan wel goed uitkomt.Overigens begrijp ik het minteken in jouw formule niet.succes, Anneke maandag 23 mei 2005 Re: Re: Differentiaalvergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het moet idd dy/dx zijn, maar dat terzijde.Als uitkomst voor mijn homogene oplossing krijg ik: yh= ec * x = A * xWanneer ik vervolgens yp = uxinvul in de DV dan krijg ik uiteindelijk:u'x2 - ux = exVanaf dit punt kom ik er niet meer uit en vraag ik mezelf af of ik de opgave wel juist uitgewerkt heb. Bas Student universiteit - maandag 23 mei 2005
Bas Student universiteit - maandag 23 mei 2005
dag Bas,Helaas is je homogene oplossing niet goed.Dat moet zijn:yh = C/x2Daarmee wordt je yp dus ook heel anders, en je zult zien dat het dan wel goed uitkomt.Overigens begrijp ik het minteken in jouw formule niet.succes, Anneke maandag 23 mei 2005
Anneke maandag 23 mei 2005
©2001-2024 WisFaq