\require{AMSmath} Procentberekening stel dat bvb 1321,80 80% betekent van de totaal som. Hoeveel bedraagt dan de totaal som zijnde 100%? werner Iets anders - zondag 22 mei 2005 Antwoord Beste Werner, Als, 80% = 1321,80 dan geldt: 80% / 80 = 1% dus ook 1321,80/80 = 1% Dan nu beide vermenigvuldigen met 100 en je hebt de totaal som. Hopelijk lukt het zo. M.v.g. PHS PHS zondag 22 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
stel dat bvb 1321,80 80% betekent van de totaal som. Hoeveel bedraagt dan de totaal som zijnde 100%? werner Iets anders - zondag 22 mei 2005
werner Iets anders - zondag 22 mei 2005
Beste Werner, Als, 80% = 1321,80 dan geldt: 80% / 80 = 1% dus ook 1321,80/80 = 1% Dan nu beide vermenigvuldigen met 100 en je hebt de totaal som. Hopelijk lukt het zo. M.v.g. PHS PHS zondag 22 mei 2005
PHS zondag 22 mei 2005
©2001-2024 WisFaq