Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Functies met e differentieren

Wat het getal e precies is, daar kom ik na lang nadenken en met hulp van jullie site , wel uit. Alleen dan staan er in mijn wiskundeboek functies die je moet differentiëren, met het getal e erin. Hoe differentieer je dan:
1. f(x)= -3ex+6+x
2. f(x)= x/ex
3. f(x)= xex + s
Alvast bedankt!

Sanne
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 mei 2005

Antwoord

Kijk maar eens goed:

q38384img1.gif

WvR
zondag 22 mei 2005

©2001-2024 WisFaq