\require{AMSmath} Integreren wat is de integraal van sin5xcos2x? ik heb deze oefening geprobeerd maar het is mij niet gelukt òsin5xcos2x=ò (1-cos2x)2*sinxcos2x= wat dan? kk 3de graad ASO - dinsdag 17 mei 2005 Antwoord Stel cosx=y dan dy=-sinx dx Nu ò sin5x·cos2x dx = ò (1-cos2x)2·cos2x·sinx dx = ò-(1-y2)2·y2 dy Dat moet nu verder wel te doen zijn. Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 17 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is de integraal van sin5xcos2x? ik heb deze oefening geprobeerd maar het is mij niet gelukt òsin5xcos2x=ò (1-cos2x)2*sinxcos2x= wat dan? kk 3de graad ASO - dinsdag 17 mei 2005
kk 3de graad ASO - dinsdag 17 mei 2005
Stel cosx=y dan dy=-sinx dx Nu ò sin5x·cos2x dx = ò (1-cos2x)2·cos2x·sinx dx = ò-(1-y2)2·y2 dy Dat moet nu verder wel te doen zijn. Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 17 mei 2005
jadex dinsdag 17 mei 2005
©2001-2024 WisFaq