\require{AMSmath} Wat is de oplossing van sin(x)=cos(x) Ik kan de oplossing simpel aflezen uit de grafiek, maar als ik hem algebraïsch probeer uit te werken, loop ik vast. Hoe los je dit op?Saskia Saskia Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 mei 2005 Antwoord Op de formulekaart kan je de formules vinden voor het verband van sinus en cosinus:sin(t)=cos(p/2-t)ofcos(t)=sin(p/2-t)Schrijf je vergelijking in de vorm sin(...)=sin(...) of cos(..)=cos(..) en dan oplossen zoals gebruikelijk... WvR zaterdag 14 mei 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kan de oplossing simpel aflezen uit de grafiek, maar als ik hem algebraïsch probeer uit te werken, loop ik vast. Hoe los je dit op?Saskia Saskia Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 mei 2005
Saskia Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 mei 2005
Op de formulekaart kan je de formules vinden voor het verband van sinus en cosinus:sin(t)=cos(p/2-t)ofcos(t)=sin(p/2-t)Schrijf je vergelijking in de vorm sin(...)=sin(...) of cos(..)=cos(..) en dan oplossen zoals gebruikelijk... WvR zaterdag 14 mei 2005
WvR zaterdag 14 mei 2005
©2001-2025 WisFaq