\require{AMSmath} Rekenregels voor machten Wat zijn de rekenregels voor machten? caroli Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 1 juli 2002 Antwoord 1. xa.xb=xa+b 2. xa/xb=xa-b 3. (xa)b=xab 4. x-a=1/xa 5. x1/a= ax ( 6. x0=1 ) vb1. 23.22=25 vb2. 23/22=21=2 vb3. (23)4=212 vb4. 2-1=1/2+1=1/2 vb5. 641/3=64 = 4 (vb6. 60=1, maar zelfs 00=1) groeten, martijn mg maandag 1 juli 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat zijn de rekenregels voor machten? caroli Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 1 juli 2002
caroli Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 1 juli 2002
1. xa.xb=xa+b 2. xa/xb=xa-b 3. (xa)b=xab 4. x-a=1/xa 5. x1/a= ax ( 6. x0=1 ) vb1. 23.22=25 vb2. 23/22=21=2 vb3. (23)4=212 vb4. 2-1=1/2+1=1/2 vb5. 641/3=64 = 4 (vb6. 60=1, maar zelfs 00=1) groeten, martijn mg maandag 1 juli 2002
mg maandag 1 juli 2002
©2001-2024 WisFaq