\require{AMSmath} Hoe kan je 2 tot de macht 20 zonder rekenmachine uitrekenen? Hoe kan je 2 tot de macht 20 zonder rekenmachine uitrekenen? prisci Student hbo - woensdag 11 mei 2005 Antwoord 210=1024220=1024*1024=(1000+24)(1000+24)=1000000+2*1000*24+24*24=1000000+48000+576=1048576 hk woensdag 11 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je 2 tot de macht 20 zonder rekenmachine uitrekenen? prisci Student hbo - woensdag 11 mei 2005
prisci Student hbo - woensdag 11 mei 2005
210=1024220=1024*1024=(1000+24)(1000+24)=1000000+2*1000*24+24*24=1000000+48000+576=1048576 hk woensdag 11 mei 2005
hk woensdag 11 mei 2005
©2001-2024 WisFaq