\require{AMSmath} Formule met een logaritme herleiden Hoe druk ik I uit in L, dus ik wil de formule zo ombouwen dat L rechts van het = teken komt en I links.L = 10·log(I/10-12) Marcel Leerling mbo - woensdag 11 mei 2005 Antwoord Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR woensdag 11 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe druk ik I uit in L, dus ik wil de formule zo ombouwen dat L rechts van het = teken komt en I links.L = 10·log(I/10-12) Marcel Leerling mbo - woensdag 11 mei 2005
Marcel Leerling mbo - woensdag 11 mei 2005
Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR woensdag 11 mei 2005
WvR woensdag 11 mei 2005
©2001-2024 WisFaq